Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Sydänsukat.....

...piti valmistua ystävän vauvalle.
Jotenkin tulikin ihan kaamean isot ja päätin että teen ne Pikkusiskolle.
Pikkusiskolle sukat olikin sitten taas hiukka liian pienet.

Olisi ehkä ollut jälleen syytä suunnitella etukäteen, mitata ja sovittaa välillä niin olisi tullut oikeanlaiset alunperinkin.
MUTTA... jostain syystä kun se on vaan niin vaikeaa ;)




Päätyivät siis veljenpojan matkaan.
Lopullinen koko oli n. 24, lankana Gjestal Garn vihreänä
ja ruskeana.

lauantai 12. helmikuuta 2011

Vauvalahja

Eräänä tammikuisena yönä olin yövuorossa ja koneella. Eräs tuore isä vastasi vauvaonnitteluihin ja kertoili pienen elämän ensihetkistä. Oli niin liikkistä, kuin itse olisin paikalla ollut ;) Eipä se auttanut kuin heti seuraavana päivänä alkaa miettimään miten perhettä muistaisi.

Kaupasta löytyi tämä body- ja housusetti ja siihen neuloin Froyagarnin huopuvasta langasta töppöset. Lanka on ostettu Lankamaailma Nordiasta ja on siis vahingossa huopuvaa -superwash käsittely ei toimi. Sitä saa sieltä todella huokeaan hintaan ja värivalikoimat ovat... No, ihanat! Varret ovat joustinneuletta ja lanka jämiä kynsikkäistä.

Linnuntyyppiset neulahuovutin tossuihin vähän samoilla väreillä ja ulkomuodolla kuin bodyn kuvat. Toivotaan, että tämän rinsessan värimaailmaan istuvat.


P.s. Olen pysynyt tosi hyvin päätöksessäni tehdä niillä langoilla joita minulla jo on, olen siis harrastanut suurta mielenlujuutta enkä ole tehnyt hankintoja. Ja uskokaa tai älkää -lankalipastossani on jo TILAA!!! ;)

P.P.s. Huomasin että blogin 3v synttäreitäkin olisi jo aika ollut viettää. Mitähän keksisin. Jos arpoisin niin mitä?

tiistai 1. helmikuuta 2011

Kauluri helmikuulle


Tammikuu oli selvästi kaulurikuu. Tein taas työkaverin ihanalle salukille kaulurin, joka jäi kyllä kuvaamatta. Mutta kerrottakoon että oli Wetterhoffin beigeä villa-silkkilankaa ja todella ihanaa neuloa. Tein jotain palmikkoviritelmiä ja siinä tehdessä päätin tehdä Neitokaiselle myös kaulurin, jonka voi kietoa kaulaan. (Tämä on siis kuvassa kahteen kertaan kaulan ympäri.)

Malli ei ole vaikea, sileää neuletta ja muutama vasemmalle kiertäen tehty simppeli palmikko. Lankana Novitan Wind Luxus, eli lankaa jonka sain Novitalta korvaukseksi jo AJAT sitten Huopaslangasta, joka "räjähti" koneessa. Lanka on aivan ihanaa, pehmeää ja mahtavaa neuloa.

Malli olisi tosin voinut olla hieman vaativampi ja siten ehkä näyttävämpi. Tyttö tykkäsi ja kysyi saako heti huomenna laittaa kouluun kun menevät hiihtämään. Lähinnä oli huolissaan ehdinkö päättelemään. Mistä lie saanut päähänsä että se joskus saattaa kestää...? ;)