Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

maanantai 17. maaliskuuta 2008

Maanantaikappaleita..

Maanantai konkretisoitui tänään viimeistä saumaa myöden... Ompelut meni lähinnä osastolle ompele-purkaa-ompele-korjaa jälleen. Jonkinnäköistä kiukunpurkaustakin tuli suoritettua ;) No, lopputulokseen saa silti olla ihan tyytyväinen. Iloa syntyy myös kirppislöydöstä, joka kuvissa taustakankaana.

Vasemalla liukuvärjätystä Loftista neulotut villikset jo yksivuotiaalle kuopukselle. (Miten ihmeessä ne kasvavat niin nopeasti??) Tilasin nämä langat ja joitain ompelutarvikkeita jo jonkin aikaa sitten Kestovaippakaupasta. Jottei pysyttäisi vain yhden (tai edes muutaman) vaippasuunnan kannattajina, niin ompelin myös taskuvaippoja. Kummassakin uloimmaisena PUL:ia ja turkoosin vaipan sisällä vihreää polyestermokkaa. Keltaisessa vihreää mikrofleeceä.Tässä sisätaskuvaippa Eurokankaan raitavelourista (riemukseni nämä olivat saapuneet Eurokankaan valikoimiin uutuutena n. kuukausi sitten) ja lisäimuja, jotka tuntuvat aina olevan lopussa. Näihin onkin materiaalia reippaasti jäännöspaloista :D

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ai teilläkin imut aina vähissä, tuttu tunne :-D. Pitäis itsekin jaksaa niitä ommella, mutta ei jotenkin saa aikaiseksi... sen sijaan tulee väkerrettyä kaikkea vähemmän tarpeellista, huoh.