Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Peitto ja paita meidän vauvalle!Nyt se on sitten vihdoin valmis, vauvan peitto, jota on neulottu enemmän ja vähemmän aktiivisesti jo puolitoista vuotta. Löysin ohjeen Suuri Käsityö-lehdestä (1/2006), jossa oli setti vauvalle.

Aloitin helmineulepeitosta, joka oli puikoilla mukana Naistenklinikalla, kun lähdimme synnyttämään viime vuoden maaliskuussa. Lopulta peitto jäi vaan muutamia senttejä vajaaksi, kunnes nyt sain sen valmiiksi. Valmiin peiton koko on 90x90cm, kun oli vähän erilaista lankaa ja eri koon puikot kuin ohjeessa (selityksiä maailman parhaalta ohjeiden kiertelijältä, joka tämän peiton kohdalla kuitenkin kerrankin noudatti annettuja ohjeita eikä silti päässyt samaan lopputulokseen...).

Lähes samoilla puikonheilutuksilla valmistui setin neulepaita, joka oli pakko pusertaa valmiiksi sillä ohjeen suurin koko oli vain 74cm. Vaikka hieman jo pidentelinkin, niin alkaa silti olla aika nafti kesäneule meidän tyttöselle (1v 2kk), jota tuskin vauvaksi enää kukaan kutsuukaan.

Lanka on ihanaa Marks&Kattensin FLOX-lankaa, 100% puuvillaa, joka on ihanan pehmeää ja mukava myös neuloa. Lankaa jäi sekä vaaleanvihreänä että beigenä, siitä taidan tehdä jotain muuta kuin alkuperäisen ohjeen mukaan aiotut vauvan hattu, sukat ja lapaset.

Langat ovat löytyneet tietenkin Lankapisteestä, jolle onneksi löytyi onneksi uusi omistaja ja pääsen sinne jatkossakin. Nykyään paikka on Teeteen myymälä, saa nähdä paljonko valikoimat tulevat muuttumaan jatkossa. Uusi omistaja muisteli tilanneensa sinne Zitron Loftia, mikä saattaa koitua kohtalokseni..

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi kun on soma paita, tosi ihana väri tuo vihreä! Ja huh, mikä työmaa on ollut peitossa, minä en jaksais puikotella neljännestäkään tuommoisesta ;-).

Anonyymi kirjoitti...

Jos kaipailet osoitettani, niin ilmianna oma s-postiosoitteesi ;-). Mulla ei tällä hetkellä ole ollenkaan anonyymipostia enkä nettiin viitsi nimellistä osoitetta julkistaa :-).

Anonyymi kirjoitti...

Aivan valtavasti kiitoksia Addista, jään kyllä ison palveluksen velkaa! Lupaan laittaa hyvän kiertoon, jahka sopiva tilaisuus siihen tulee eteen!