Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

sunnuntai 20. heinäkuuta 2008

Kesälomapuuhia

Tätiydyin tuplasti viikko sitten, kun veljeni perheeseen syntyi pieni, ihana poikavauva. Samalla suvun isosiskoja tuli yksi lisää ja tässä hänelle virkkaamani isonsiskon lahja. Neiti itse (3v.) yritti kovasti tivata onko kyseessä mekko, jota olisi ilmeisesti toivonut hartaammin. Taitaa olla se ikä, kun tytöillä mekot alkavat olla ainoa oikea vaate, sillä meidänkin neiti (5v.), edelleen odottaa omaa mekkoaan valmistuvaksi.


Tässä sivussa on reissattu Suomessa ja miehen kanssa kaksin Tallinnassa (juu, käytiin myös käsityöliikkeissä...) lasten kanssa Puuhamaassa ja samalla on tehty lisää villapökiä, jotka ovat kaikki kesken... Eikä ole kiinni tarvikkeiden puutteista, neulatkin ovat kulkeneet mukana hienossa uudessa kodissaan! Niin ja muutama hyshys-projektikin on tekeillä. Taas tarvis sitä hillitsevää puoliskoa enempi kuin sitä joka vaan innostuu uusista projekteista. Se on kuitenkin hyvä, että nyt poden vain pahaa pakkoneuloosia eikä muita uusia innostuksen alueita ole ilmennyt.

(Hyviä?) kirppislöytöjä olen tehnyt jotain, niistä sitten myöhemmin. Nyt tää pääasia, VALMISTUNUT käsityö ;)

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Heissan!

Kiitos kommentistasi. Oli kivaa huomata, että joku oli oikeasti käynyt lukemassa. :-)

Nauhaliike oli Kotkassa. Pienen pieni ompeluliike muistaakseni Kotkankadulla. Ystävällinen palvelu ja hyllyt pursusivat mitä ihanimpia nauhoja, nappeja yms.

t.Petra

Anonyymi kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus!