Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

lauantai 30. elokuuta 2008

Kauhusynttärit, HUI!!!!


Esikoinen sai kutsun 6v. kauhusynttäreille. Tosiprinsessa oli hieman sormi suussa -mikään hirviöasu ei olisi tullut tässä tapauksessa kuuloonkaan. Onneksi äiti keksi, että on olemassa Kauhuprinsessa!

Serkkutytöiltä saatiin lainaksi mahtava peruukki sekä asuun sopiva laukku. Niin, vai menikös se niin että laukkuun tehtiin sopiva asu... Eurokankaan palalaarista löytyi muutama sopiva kangaspala ja minäpä eilen illalla vielä myöhään surauttelin koneella ne tällaiseksi mekoksi.

Asun kruunasi kasvomaalit -ja tyttö oli aivan innoissaan!! Kaiken lisäksi nämä teemasynttärit olivat mahtavat koristeita ja tarjottavia myöten!!


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kauheen näkönen toi rinsessa.

Anonyymi kirjoitti...

Just hurmaava kauhuprinsessa! Kivan kokonaisuuden olette saaneet aikaiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Siis ihan kamala toi peruukki :D
Kyllä se joskus oli siisti ja suora, ei niinkään takkupesä... (:

Anonyymi kirjoitti...

Kauheen ihana :-D. Kertakaikkisen hieno idea yhdistää kauhu ja prinsessa!

Anonyymi kirjoitti...

Hui, hurjan ihana prinsessa!

Anonyymi kirjoitti...

i-h-a-n-a kauhuprinsessa. Että S... on kiva mun ystävä ja tykkää leikkiä mun kaa kotia. Ja että S on leikkinyt mun kanssa ja S on kiva tyttö. Ja voi leikkiä sellaista, että on kipeä ja pitää herättää. Ja S on minulle tosi kiva ja minä olen S:lle tosi kiva. Ja S voisi tulla joskus meille yökylään ja olla meillä aamukylässä ja päiväkylässä. t. bakushkan lapsenlapsi.

kikkas kirjoitti...

Mainio muksukin on i-h-a-n-a! Hyvä ettei säikähtänyt kauhuprinsessaa. Luulen, että S tulee oikien mielellään yökylään. Ja loppuviikostahan me nähdäänkin, toivottavasti jäätte silloin meille yökylään koko perhe!!