Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

sunnuntai 10. elokuuta 2008

Siitä se ajatus sitten lähti...


Löysin kivat autonapit nappikaupasta. Sukuun oli juuri syntynyt uusi tulokas (se, joka muutti elämääni niinkin merkittävästi, että aikani YKSINKERTAISENA tätihenkilönä on nyt ohi). Jo yksin tämän takia mielestäni vauva tarvitsi jotain kivaa, mihin autonapit kuuluisivat.

Ihanan pehmeä Sirdar Snuggly babybamboo-lanka oli jotain mitä oli pakko kokeilla. 80% bambua, 20%villaa, aivan mahtavaa neuloa ja niin pehmeää että. "Pena"-vauva sai siitä slipoverin. Niin, no ne napit... Ei ne oikein parhaimmillaan oo tuossa sliparissa, mutta ei niitä poiskaan voinu jättää, kun kerran ne oli neulontahommaan inspiroinu.


P.s. Eiks ookki mahtavan söötti kaveri???

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana! Slipoverikin on suloinen ;). Mä silittelin Kissanviiksessä tota lankaa, se on niin pehmeää ettei ole tosikaan.

babushka kirjoitti...

kaveri on mahtava. Mä harrastin INKA-pipoja -70 luvulla. Vieläkin niitä on tallella.Minusta ne olivat UPEITA, tytöt inhosivat niitä. Otan valokuvan niistä ja lähetän sulle piristykseksi

kikkas kirjoitti...

Hei babushka!

lähetäpä vaan ihmeessä :) Nyt kun taas niin retroillaan, niin meiän tytöt voisi sitten kanssa vihata äipän kyhäelmiä. Nimikin pipoilla vielä niin mainio :)

terkkuja työillan jälkeen väsähtäneeltä fanilta

Anonyymi kirjoitti...

Sulkkuja niin poika kuin sliparikin :-).

Anonyymi kirjoitti...

Voisin kommentoida niitä INKA-pipoja. Nykyään näyttävät ihan mukavilta mutta lapsena ne eivät olleet ihan sellaisia kuin olimme unelmoineet tai kavereilla oli. No, hyvän terapian avulla selviää pipojen tuottamista tuskista elämässä eteenpäin! Terkut babushkalle ja Kikalle ihailut käsitöistä!
t. ystäväsi uraäiti, joka sattuu olemaan babushkan tytär.