Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

torstai 25. joulukuuta 2008

No enhän mä tän kauempaa poissa malttanut olla!!

Kun kerrankin on jotain mitä esitellä :D

Nämä siilipökät on tehty Teeteen alpakkalangasta ja niihin on neulahuovutettu siili. Nää värit ja kuva kypsyi mielessä ja aloin vaan tekemään. Valmiista työstä vasta tajusin että Lindexillä on ollut juuri samoissa väreissä ja teemalla vaatteita tässä syksyn aikana. Se siitä luovuudesta sitten ;)

Nää meni kuitenkin eräälle pienelle T-pojalle, jonka äippä vaikutti iloiselta villahousuista. Samainen turkoosista tykkäävä äiti sai tän huovutetun palasaippuan, jossa sydän on vähän sinnepäin. Sydänasiat ovat ajankohtaisia muutenkin, joten hengessä mukana tälläkin tavalla :)


Toiset villapökät valmistui Vihreän vyyhdin alpakkalangasta. Ja nää päätyivät pikku S-neidin pakettiin. Itse en ollut kuvioon kovin tyytyväinen, mutta minkä sille voi kun jättää vikaan iltaan. Toivottavasti ajavat asiansa silti ;)


Ja sitten vielä uunikintaat. Alla huovuttamattomat ja päällä jo valmiit kintaat. Molemmat Novitan Huopanen-lankaa. Nämä tehty miesten lapsten ohjeilla, joka vyötteessä ja huovutettu 40 asteessa pesukoneessa. Tulee tosi jäykät. Ystävä oli saanut lapaset itselleen tekemällä lapsen kintaiden ohjeella ja pessyt HIENOPESUSSA 40 asteessa. Sitä täytyy jossain vaiheessa kokeilla. Patakintaina ovat kyllä ehdottomasti parhaat!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Erästä Niittykummun keittiötä koristaa yhet älyttömän kauniit vihreät kintaat! KIITOS!! Ja vähän oli mennä yhden vieressäistuvan viisvuotiaan hilseen yli se, et ne näkyy myös tietsikalta netistä...(taitaa kasvaa mun mukulat tynnyrissä;)