Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

lauantai 4. huhtikuuta 2009

Paljon ja sekaisin

Vaikka blogissa on ollut hiljaisempaa, olen tehnyt koko ajan paljon kaikkea. Paljon ja sekaisin kaikkea. Ommellut, neulonut, suunnitellut, haalinut ja haaveillut. Käynyt töissäkin. Valmista on tullut välistä, mutta paljon on jäänyt keskenkin.

Kuvaaminen ja bloggaaminen on ollut vieläkin vaikeampaa. Kuvat eivät koskaan ole riittävän hyviä ja kauniita. Valoa on puuttunut. Ja aikaa. Valittamisessa sen sijaan olen ollut parhaimmillani. Yritän lopettaa sen vihdoin. :)


Nämä paidat tein Ottobren kaavalla (4/07) naapurin 2-vuotiaalle lahjaksi. Varmaan annan tuon pallopaidan, koska siihen olen tyytyväinen. Toiseen applikoin taskun, johon käytin ihanaa japanilaista bambi-kangasta. Mutta ommel on mitä on... Taitaa jäädä pikkusiskon kaappiin tuo.


Olen myös yrittänyt tsempata kuntoilussa.
Kotiäitijumpalla voi käydä missä tahansa rytkyissä, mutta kun ei oikein ole niitäkään. Niinpä ompelein Suuren Käsityölehden olohousujen kaavalla jumppahousut. Lahkeita kavensin ja lyhensin, siltikin ovat aika pussimaiset. Ihanat päällä ja näyttävätkin kivemmalta jalassa kuin henkarilla roikkuen. Samaa ei voi sanoa kaikista vaatteista ;)Tässä vielä löytö kirpparilta. Ässä-neule suoraan 70-luvulta. Maksoi 20c ja laput roikkuivat vielä kiinni. Pelkäsin etteio tyttö pidä. Mutta minkä puki päälleen ihan omasta tahdostaan eilen??? :) Kyllä yllätti minut.

2 kommenttia:

wiliske kirjoitti...

Kannatti tulla kurkkimaan taas kerran! Olet saanut tapasi mukaan aikaan ihanuuksia!

Anonyymi kirjoitti...

ja eiköhän kaikilla ole lupa välillä valittaa. Tänne asti ei ole ainakaan kuulunut. Mielessä kyllä olette olleet... ja hyvin aatoksin.
Voimia tulevaan viikkoon! t. uä.