Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

torstai 14. toukokuuta 2009

Toukokuun puuhia...

Ei liene enää yllätys kenellekään että kiirettä on ollut. Blogikin on ollut heitteillä, kun aikaa ja jaksamista kuvaamiseen ja päivitykseen ei tunnu löytyvän. Se harmittaa, mutta toisaalta yritän olla armollinen ja muistaa sen mikä on tärkeää -käsitöiden tulee olla kivaa ja rentouttavaa puuhaa. Ei stressiä. (<- Tätä viimeistä tietenkin kuuluu hokea kuin mantraa, kun joululahjoja neulotaan ja huovutellaan aattoaamuna... ;))
Tein aiemmin naapurin tuoreille isovanhemmille pienen lahjan, kun sukuun syntyi pieni tyttö. Nyt suku kasvaa kesällä toisella tytöllä, joten minua pyydettiin tekemään hänellekin myssy. Myssyä on kuulemma kehuttu ja on ollut vanhemmillekin mieleen. Tämä oli tietenkin kunnia! Koska vauva syntyy kesällä, valitsin langaksi Hjertegarnin bambu-puuvillalangan. Blend bamboo on 70% bambua ja 30% puuvillaa. Koristenappi on löytö Karnaluks-tukusta Tallinnasta.

Tässä pieni näyte muutaman vaatteen uudesta elämästä. Olen hurahtanut TÄYSIN pesukonevärjäykseen. Kulahtaneille, tahraisille, ei-niin-kivoille-vaatteille saa täysin uuden elämän. Naapurinkin pyykkiä mahtui mukaan. Tässä läjä ennen:

ja jälkeen:

Olin tosi tyytyväinen lopputulokseen, jälleen kerran. Värjäytyivät tasaisesti, värit sopivat paremmin tyttöjen garderobiin (:D) ja tulevat aivan varmasti käyttöön.

ja sokerina pohjalla- postipäivä oli mitä mahtavin.
Sain paketin IINUlta, nauhoja ja Farbenmixin Hannah-tunikan kaavan.
Miulta sain suloisia nappeja. Ja niin kauniissa paketissa.
Kiitos molemmille!!

2 kommenttia:

~Maria~ kirjoitti...

Tosi hyvän näköisiä kyllä nuo värjätyt vaatteet! Heti aloin miettimään, löytyisikö meiltä värjättävää. ;)

Anonyymi kirjoitti...

sain uuden pyykkitelineen ruostuneen tilalle. olen värjännyt mieheni valkoisen juhlapaidan vaaleanpunaiseksi. Hän ei innostunut siitä. Hyvää Kikkailua koko perheelle toivottaa babushka