Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

tiistai 23. kesäkuuta 2009

Omppuja ja lämpimiä kesäpäiviä

Tilasin iinulta Hannah-tunikan kaavat. Nyt vihdoin, kesäloman alettua löytyi aikaa ompeluun. Kokeeksi pääsivät Kankaisesta ostetut ihanaankin ihanammat kankaat. Olisi ihanaa tehdä kierrätyskankaista kaikki, mutta minä onneton olen kova sortumaan kaupassakin.. Ainoa lohdutukseni on se, että tuin ostoksellani pientä liikettä, pienessä kaupungissa. Ja voisihan rahat aina käyttää huonomminkin... eikö?

Tässä molemmille tytöille omansa. Neitokainen tuumasi heti, että hänen omansa on paljon hienompi (noi, hyvä toisaalta että niin päin). Pikkusiskon tunika on vielä reilu, ehkä teen vielä toisen, eri väreillä. Äh, muuten että on vaikea valita yhdistelmiä. Kivoja kankaita on niin paljon. ja nauhojakin vielä. Taitaa mennä koko loma näissä merkeissä ;))

2 kommenttia:

Kangaskasa kirjoitti...

Aivan mahtavan ihanat puserot!!! Mistä noin kaunista omppukangasta saa ostaa?

kikkas kirjoitti...

Omppukangas on ostettu Forssan Kankaisesta. osoite Puistolinna... tai jotain... ;) Tosi ihana pieni kangaskauppa täynnä aarteita. paljon palakankaita ja tilkkutyökankaita. Todellakin kannattaa vierailla. Ihan parin liiketilan päässä on toinen suosikkikohteeni, Lankapiste. Forssa on pieni kaupunki, mutta käsityöliikkeet ovat kyllä huipputasooa! :)