Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

lauantai 3. lokakuuta 2009

Samaa tuttua-

-arkea ja kiirettä. Keskeneräisiä käsitöitä. Päivittämätön blogi. Siirtynyt miinusprojekti...
En aio jatkaa tätä erittelyä enempää, lienee tuttua kovin monelle työssäkäyvälle äidille.. Siis niille, joita eivät supervoimat ole siunanneet. Jotain olen kuitenkin saanut tehtyä.

Vauvalahja
(jo pitkin matkaa valmistuneita, mutta nyt vihdoin sain ne annettua)
pikkutoukka laiheliinille:

Vaippoja, vaippoja ja vaippoja. Myyrälle tuli liian terävä nenä ja se harmitti. Ensi kerralla sitten paremmin. Kyllä lapset sen kuitenkin Myyräksi tunnistivat :)

Lisää lahjoja syntyi 6v. tyttösille, joita tänään juhlitaan. Paita ja kankaat ihan samoja kuin aiemminkin. Kaava Hannah, tietenkin Iinun kaupasta. Toivotaan, että tyttöset tykkäävät näistä. 6v. poika saa ihan kaupasta ostetun lelun. Tässä vaiheessa erot jo alkavat kovin näkyä. Tytöille vaatteet ovat kivoja lahjoja ja pojat tykkäävät Bakuganeista, Gormiteista ja muista örkeistä, jotka tyttölasten äidille ovat kovin vieraita kaikki...


Ja koska miinusprojekti on plusmiinusnolla (sentään, eikä enää plus lisää) niin tein itselleni palakankaasta paidan. Koska kangasta ei riittänyt pitkähihaiseen, tein ajanhenkeen pitkät resorit. Värit on kivat ja materiaali mukavaa. Tykkään ite. Niin, eikä kiristä... ;)

5 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

Tuo myyrähän on tosi ihana!

Anonyymi kirjoitti...

Myyrät roikkuu just narulla kuivahtamassa. Kovasti olleet siis tänään käytössä. Vielä mahtuu ja toivotaan että menisi vielä joitain viikkoja ainakin. KIITOS ihanista lahjoista.
Halaukset. t. uraäiti, joka ottaa etäisyyttä työuraansa.

Anonyymi kirjoitti...

6-v. tytön äiti kiittää! Paita oli heti eilen käytössä ja tänäänkin piti pukea päälle. Yleensä Tuuli-lapsi haluaa laittaa joka päivä eri vaatteet.
t. toinen uraäiti, joka urailee omiaan sorvin ääressä.

kikkas kirjoitti...

Kiitos kaikille kauniista kommenteista! :)
Ja eritoten on kivaa että tuotoset ovat päässeet KÄYTTÖÖN! :)

Eila kirjoitti...

Suloinen myyrä ! :)