Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

maanantai 22. helmikuuta 2010

Marttatappamisen tuotantoa

Viime viikonloppuna kokooontuivat epäviralliset martat eräällä tutuksi tulleella kerhohuonnella. Kiitos Martta H. taas järjestelyistä!

Tapaamisissa on loistavaa seuraa, keskusteluita, tukea, ymmärrystä, käsitöitä ja mahtavaa nyyttäriruokaa. Joka kerta tapaamisesta voi lähteä hyvillä mielin ja virkistyneenä. Tällä(kin) kertaa oli jotain konkreettistakin tuomista:


Teekannu-tunika (Ottobre 4/07) koko 110cm. Trikoo ihanaa JNY designia, näitä kankaita kälyn sisko raahasi Ruotsista tullessaan joululomalle... Kiitos vaan sinne!


Samalla kaavalla toinen tunika Marimekon musta-beigestä pallokankaasta. Kantit kummassakin paidassa ovat peräisin Marimekon Ysmy-resoripussista. Pussissa on neljää eri väriä, kutakin n. puolen metrin pätkä. Pussin hinta on 4e, joten hankintana ollut ainakin edullinen.
Resori on aika paksua, mutta hyvin joustavaa, mielestäni sopii näihin lasten kulutusvaatteisiin paremmin kuin hyvin.

Pallokankaasta tuli vielä ihan perusmallinen t-paita. Löytyy samasta Ottobre 4/07 lehdestä nimellä Raitapaita. Koko 92cm.

Niin, että ei voi olla muuta kuin tyytyväinen, koska ompelun lomassa sai nauttia niin huippuseurasta. Tätä lisää, kiitos!

2 kommenttia:

Marle kirjoitti...

Hauskoja tunikoita. Tuo påilvikangas on ihanaa!

NorppaStiina kirjoitti...

Ihania! Tuo pinkki yhdistettynä palloon; namskis! Ihanan kuulloiset treffit teillä!