Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

perjantai 15. lokakuuta 2010

Oi onnea!

Miten iloiseksi loma tekeekään!
Perheen kanssa risteilimme Tukholmaan ja takaisin. Oli mahtava reissu ja ihanaa olla yhdessä. Ja koska mulla on muutenkin ihan huippuperhe, erityisesti mies, niin sain tänään aikaa ommella silläaikaa, kun perhe ulkoilli leikkipuistossa.

Kokeilin työtasoa joka on ompelupöydäksi(kin) suunniteltu. Oli ihan huippua pitkästä aikaa istua koneiden äärellä ja surrutella. Leikellä kankaita ja pohtia värejä.
Olen niin onnellinen!

Neitokainen itse toivoi tästä perhosfleecestä itselleen jotain lämmintä. Kangas on ostettu jo vuosisa sitten kun paikallinen kangaskauppa lopetti ja sieltä myytiin loppuun kaikki kankaat huikealla alella. Ajatus oli silloin tehdä jotain ihan muuta, mutta koska toive esitettiin niin se oli ilo toteuttaa. Sopiva vetoketjukin löytyi kaapista. Kaava Suuri Käsityölehti 1/2006.


Tyttelin huone on myös saanut päivitystä viime aikoina. Vipanat Lifestyle myi ihania maatuska-sisustustarroja, joita en voinut vastustaa. Tarroja oli kaksi arkkia, jotka maatuskoiden tapaan tietenkin pienenevät. Isoimmat kolme päätyivät tytön seinälle.


..ja yksi hyppäsi aiemmin väkerrettyyn työpöytään. Tarroja vielä jäi aika monta ja nyt pohdin jäävätkö jemmaan, loikkaako osa Pikkusiskon seinälle vai joutaisivatko ne eteenpäin...


Ei kommentteja: