Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

torstai 30. joulukuuta 2010

Joulun lahjoja/ OSA 4

Nyt vihdoin viiimeiset joululahjat. Isälle tein huovutetut tossut langoista jotka lankakaapissa ovat jo pitkään odotelleen sopivaa projektia. Riittivät juuri ja juuri tossupariin. Lankaa jäin ehkä n 20cm pätkä ;)Lanka on minusta tosi nättiä tässä näin.


Huopuminen olikin hankalaa -pesin ne useaan otteeseen 60 lakana- ja pyyhepyykin mukana. Langasta irtosi karvaa mikä ei ollut kovin kivaa. Huovuttelin sitten pesupussissa, mutta lankaa vaan ei tuntunut huopuvan tarpeeksi. Malli jäi erilaiseksi (leveämmäksi) kuin oli tarkoitus. Tämä kuva on nyt tärähtänyt ja piemeässä otettu, mutta minusta myös värien kirkkaus laimeni pesuissa. Kyllä vaan hahtuva on parasta näissä huopaprojekteissa...


Paitsi sitten heti tulikin poikkeus... Käsityömessuilta Priiman lankakaupasta Neitokainen löysi liilaa ihana pehmeää lankaa. Siitä syntyi myssy ja lapaset. Lanka oli melko ohutta, joten tein kaksikertaisella.
Jälleen kuva (ilmeisesti myös kuvaaja siis) on tärähtänyt ja pimeä. Lanka huopui ihanasti yhdessä 60 asteen pesussa ja säilyi silti sopivan ohuena ettei tullut liian tönkköä. Sisähanskat ja vuoris saattaisivat kuitenkin tulla tarpeeseen. Koska ovat jo käytössä niin on jäänyt se tekemättä...Mutta nyt on joulu ja lahjat tässä tältä vuodelta. Vuosi on ollut aika uuvuttava monella tapaa. Innokkaana odotellaan vuotta 2011!

Ei kommentteja: