Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

Vanhasta uutta ja projekteja valmiiksi!


Olen yllättänyt ja ylittänyt itseni!
Tänään oli Ystävän kanssa sovittu ompelupäivä eikä minulla ollut mitään uutta projektia suunniteltuna. Eikä uusia kankaita hankittuna! Kaivoin kaapista alkukesästä kirpparilta löytämäni lakanan (hinta 20c.) ja piirsin kaavat Ystävän Moda 3/08 lehdestä. Ompelulangat nostivat kokonaishintaa, mutta sanoisin että pari euroa olivat kustannukset, mikäli työtunteja ei lasketa. Itseasiassa meni terapian piikkiin Ystävän kanssa ompelu, joten voisiko enää hyödyllisempää ajanvietettä keksiä sateisena sunnuntaina??

Ja nyt on itselle mukavantuntuinen, edullinen ja ah niin retro kesätunika (saattaa muistuttaa myös mummon yöpaitaa tai kyökkiessua...)
Mutta saatan ehkä yllättää itseni ja muut vielä esiintymällä tässä julkisesti ;)

Tässä vielä esittelen juhannuksena valmistuneet (tylsät) säärystimet taikka oikeastaan polvenlämmittimet isoäidille. Lankana on ihana tietokonevärjätty Austermann Step-lanka, jossa on mukana hoitavaa aloe veraa.

Lanka on niin ihanan pehmeää neuloa, suora putki vaan ei oikein jaksanut motivoida. Aiemmin keväällä isoäiti sai samasta langasta pitkävartiset (?) kämmekkäät ja nämä olivat tilattuna sen jälkeen. Onneksi vihdoin sain ne valmiiksi ja voin tehdä taas muutakin kuin neuleputkea! :)


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tunika! Mullekin kelpais *viheltelee*! Ja onnittelut säärystimien valmistumisesta!

Anonyymi kirjoitti...

babushkallekin olis tuollaiset säärystimet niin hyvät Venäjän syysviimoissa!

Anonyymi kirjoitti...

ohoh... onko se meidän perheen bakushka siellä kommentoimassa? kyselee, uraäiti. :-)

kikkas kirjoitti...

Olin niin yllättynyt ja otettu, että itse Babushka vierailee pienoisessa blogissani, että nythän lähti neulesuunnitteluun samantien venäjä-lämmittimet.

varoitus: Saattaa hetken kestää työn valmistuminen, kts. kohta vaippahousut 1-vuotiaalle versus pöksyt leväperäiselle 30-vuotiaalle...

teidän perhe muodastaankin jo enemmistön blogini lukijoista ;)