Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Virkattu tunika

Päätin vihdoin ottaa projektikseni kaikki keskeneräiset neuletyöt vaatekaapista. Eräskin aloittamani neule oli kokoa 3v., joten se oli jo auttamattomasti pieni esikoiselle, joka vietti viikolla 5v. synttäreitään! Ja Pikkusiskolle se olisi iso vielä ihan liian kauan, joten päätin hakea pari kerää lankaa lisää Lankapisteestä, jotta saisin projektin valmiiksi...

Arvaatteko jo miten siinä kävi?

...Näyteikkunassa oli aivan ihana tunika/mekko. Pidättäydyin uuden, ihanan langan ostamisesta... 15 minuutin ajan. Nyt yövuorossa sain viimeisteltyä tunikan ja samalla tuli opeteltua uusi tekniikka, rapuvirkkaus. Hyvät kuvitetut ohjeet löysin täältä. Lankana on Mandarin Petit, virkkuukoukku 2,5. Ohjeet sain liikkeen omistajalta, ja varmuuden vuoksi vielä kännykällä otin kuvankin.

Niin, ja se alkuperäinen projekti. Arvatenkin, edelleen kesken. Ääh, olen niin heikko mitä tulee hamstraamiseen ja uusista asioista innostumiseen..


Ja kehtaanko edes mainita?
Toinenkin tunika on jo tekeillä, tietysti sille ihanalle viisivuotiaalle :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä kauniit värit tunikassa - olispa meilläkin tyttö, jolle tehdä kaikkia ihania virityksiä ;-). Poikien vaatteet on, no, JÄRKEVIÄ.

Sun pitäisi tuoda kaikki keskeneräiset työt mulle, minä kun tykkään saada keskeneräiset valmiiksi ja kaikki jämämatskut käytetyiksi :-D. Harmi, että välimatka on vähän turhan pitkä ;-).

Anonyymi kirjoitti...

Heissan. Tulin kesken työpäivän kurkkaamaan. Kiva neule. Kiva Kikka. t. Klemmari.

Anonyymi kirjoitti...

äh, eikun virkkuu. :-)

Palaga kirjoitti...

Aivan ihana tunika! Väritkin niin kesäiset!