Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

lauantai 27. syyskuuta 2008

Keskeneräiset projektit valmiiksi-projekti

Elämmme projektiluontoista elämää... ;)
Kuten jo aiemmin kerroin, löysin inventaariossa paljon keskeneräisiä töitä, joita olen yrittänyt saattaa loppuun. Jotain on jo valmistunutkin, kuten tämä myssy ja lapassetti, jonka aloitin jo vuosi sitten. Pelkäsin, että Pikkusisko olisi jo kasvanut ulos näistä, mutta onneksi hattu venyi ja paukkui! Lapaset ovat hieman niukemmat, mutta menevät vielä ainakin syksyn.

Lanka on kirpparilta löytämääni jotain Novitan vanhaa lankaa, jota en voinut silloin vastustaa. Vihreän sävyt olivayt juuri minun värejäni. Lankaa on vielä, saiskohan aikaiseksi vaikka villatakin, kun asusteetkin jo on...?(Kuvausjärjestelyissä auttoi neiti Prinsessa, joka näytti mallia miten kädet laitetaan kuvaan. Yksin en olisi selvinnytkään urakasta :))

Myös vaippoja surauttelin urakalla. Nämä ei varsinaisesti olleet kesken, siis olleetkaan vielä työn alla. Kankaat tosin ovat lojuneet kaapissa jo aivan liian kauan ja nyt kun on kerran villahousujakin niin on pakko olla sisävaippoja. Pienemmät joutavatkin jo kirpparille. Näissä vaipoissa on kesän kirppislöytöjä, oranssia velouria ja retrolakanaa. Lisäksi laitoin kaapista löytämiäni nauhoja keskimerkeiksi.

Nyt ihmettelen vain yhtä asiaa: Missä se kaappiin tuleva suuri lovi on, joka tulee kun ompelee monta vaippaa ja käyttää kangasta urakalla??

Ja viimeisenä... Ei mikään suuri taidonnäyte, mutta keskeneräistä mikä keskeneräistä.. pakko siis esitellä nämäkin. Korjausompelu on hyödyllistä, mutta ei aina niin kovin motivoivaa. Soveltaminen on siinä minimissään, minun mielestä.

Ostin hyvät Prinsessalle ulkohousut kirpparilta pari viikkoa sitten. (Hinta kokonaiset 20c). Polvissa oli pienet reiän alut, joten päätin että hyvät housut kannattaa ostaa ja korjata. Kaapista löytyi näihinkin koristenauhaa, josta syntyi pikku paikat. Lisäksi ompelin kuminauhakujan lahkeensuihin, jos pysyisivät paremmin lahkeensuut ehjänä.

Nyt on hyvä mieli. Ompelu on yhtä terapeuttista kuin neulominen. Ihan varmasti, ainakin jos on lopputulokseen tyytyväinen. Nyt voin nauttia saunaillasta (ja namipäivästä) perheen kanssa.

4 kommenttia:

Inkeri kirjoitti...

Kivat koristeet vauvan myssyssä ja lapasissa

Anonyymi kirjoitti...

Samaa sanon kuin Inkeri: tosi kivat koristeet! Ja saman olen huomannut, vaikka kuinka ompelee ja tulosta tulee (ja roskis täyttyy), kangaskaappiin ei tule yhtään lisää tilaa...

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pipo ja lapaset! Olet ollut tosi aikaansaava! Mun vaippakankaat taitaa olla kaapissa vielä siinäkin vaiheessa, kun kuopus on kokonaan kuiva...

Anonyymi kirjoitti...

oho, oletpas ollut vauhdikas. Huh, ihan rupesi väsyttämään. Kääks. rakkaudella, uraäiti, joka ei saa aikaiseksi käsityön käsityötä.... mut babushka sen sijaan neuloo täyttäpäätä.