Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

perjantai 17. lokakuuta 2008

Syysloman satoa

Tuntuu etten ole ehtinyt tekemään mitään. Ja silti on ollut muka kiire, en oikein tiedä mihin ja mitä sitten olen oikein tehnyt...

Nyt ovat tytöt olleet syyslomalla mummilassa ja sain eilen ommella. Oli päättämisen vaikeutta enkä oikein osannut tarttua mihinkään. Aikaa meni myös kun opettelin käyttämään uutta ompelukonettani :)) Siitä olen kyllä tosi iloinen, pelitti loistavasti.

Lopulta päädyin ompelemaan tarpeeseen -itselleni pitkähihaiset paidat. Vasemmanpuoleinen on Nanson trikoota, jota Eurokangas taannoin myi. Toinen on Marimekon Ysmystä viime keväältä, värivirheellistä kilotavaraa. Virhekohta oli kankaassa keskellä, joten siitä sai hyvin aikuisenkin paidan.


Lisäksi viimeistelin ruokalappuessun applikoinnit. Olen tehnyt tämän essun kolme vuotta sitten lahjaksi erään kaverin lapselle. Essu oli löytynyt vaatekaapin siivouksen yhteydessä ja se annettiin Pikkusiskolle. Ruokalapussa oli muutamia porkkanatahroja ja väri oli muutenkin aika yksitoikkoinen, joten halusin kokeilla siihen applikointia käsin. Ja nyt uudella koneella kokeilin yhden kalan kiinnitystä koneella. Jotenkin tykkään enempi käsintehdyn jäljestä, mutta ehkä opettelen tätäkin vielä lisää.


Ja lopuksi: en voi olla laittamatta tätä kuvaa vaikka malli hieman tympääntynyt tässä kuvassa onkin.. Tyttöjen Vilma-serkku ompeli Pikkusiskolle tämän ihanan kurpitsapuvun Käsityölehden kaavoilla! Tässä sovitimme pukua naamiaisia varten. Puku on hieno, kiitos Vilmalle!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hihihi toi kurpitsa-asu :D

Reetta kirjoitti...

Raikasta ja kaunista! Joskus maailmassa ompelin ja applikoin ja koristelin. Nyt teen ihan muita juttuja. Tulee ikävä ompelemista, kun näen tämmöisiä kuvia taidokkaista käsitöistä.