Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

maanantai 15. joulukuuta 2008

Joulumieltä vai mieletöntä Joulua?

Meidän perhe on muutamana viime vuonna sijoittanut joulukorttien sijaan
Kirkon Ulkomaanavun Toisenlaiseen lahjaan.
Hyvän joulun toivotuksia on lähetetty sitten joulukorttien sijaan tekstarein tai sähköpostiviestein sukulaisille ja ystäville eteenpäin. (Ok, myönnetään, on persoonatonta).Taustalla on toki jalo aatekin, mutta osittain tähän on syynä joulukorttien postittamisesta syntyvä kaaos.

Osallistuimme Tyttelin kanssa jouluaskaretlukurssille. Joimme glögiä, juttelimme ja askartelimme. Oli oikein mukavaa ja saimme kaikki kortit tehtyä. Tänään oli viimeinen päivä lähettää kortit ajoissa. 47 korttia Suomeen ja yksi Ruotsiin. Juu, uskokaa tai älkää, eikä kortteja todellakaan lähetetä kaikille "hyvänpäiväntutuille". Ja tietty taas sama kaaos -osoitteita puuttuu ja niitä metsästetään viime tipassa.

Vaikka askartelu onkin kivaa ja kortteja on mukava saada.. Ehkä ensi vuonna muistamme taas KUA:n kautta jotakin köyhää perhettä tai yhteisöä maassa, jossa kaikki ei ole niin hyvin kuin meillä? Jollain tavalla koen tavoittavani joulun sanomaa paremmin niin..1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

VAU! Hienoja kortteja - ja mieletön määrä! Mulle teettää jo jokajouluinen tusina tiukkaa, tänä jouluna etenkin, kun ei saatu otettua lapsista tonttukuvaa. Meillä harrastetaan tänä vuonna kierrätyslahjojakin, siis itselle tarpeettomista tavaroista ja jostakin itsetehdystä kasataan pieniä muistamisia. KUA:n ja vastaavat joululahjat kyllä rulettaa.