Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

sunnuntai 4. tammikuuta 2009

1v synttärit!!!

Aloitin oman blogin 9.1.2008. Pitkään sitä olin pohtinut ja viimeisen potkun tälle antoi Nene. Monta uutta blogituttavuutta on tullut ja olen innostunut käsitöistä jälleen uudella tavalla.

Jossain vaiheessa on tuntunut ettei minusta ole käsityöihmiseksi, koska en ole riittävän luova. Vertaan aina itseäni muihin, kuinka jotkut osaa kehittää itse omia malleja ja vielä kirjoittaakin hyvin. Puhumattakaan valokuvista ja blogien ulkoasuista.

Sitten törmäsin Kangaskasan blogissa tektiin, jossa hän pohti että viitsiikö blogata "pelkkiä" villasukkia. Ja minä ainakin tyykkään lukea sitäkin blogia, ja niitäkin blogeja joissa ei jatkuvasti jotain uutta esitellä. Käsityöihmiset ovat liian vaatimattomia omista kyvyistään!

Mutta tässä sitä nyt ollaan, 1-vuotiaan blogin kanssa ja ylpeä siitä. Tässä teille kaikille pala herkullista suklaakakkua, joka oikeasti katosi uutta vuotta juhlistaessa parempiin suihin. Ohje täältä. Koristeluun käytetty lisäksi mokkakermaa ja valkosuklaata sekä vadelmia pakkasesta. :)

Mun mielestä on kiva kun blogeissa on välillä arvontoja. Niinpä 1v synttärien kunniaksi mäkin voisin järjestää arvonnan. Jättämällä kommentin pe 9.1.2009 mennessä tähän postaukseen, osallistut arvontaan. Ja jos keksit, niin kerro samalla mikä on ollut kivoin arvonta johon olet osallistunut. Palkinnoksi lupaan jotain valmista ja jotain käsityöaiheista materiaalia ;)

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle blogille! Kuules, älä vähättele itseäsi. Olet monipuolinen ja taitava käsityöläinen! Koskas me mennään toivioretkelle sinne Oulunkylän uuteen lankapuotiin?

möhönasu kirjoitti...

Onnea blogillesi!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea 1vuotiaalle blogillesi! Niin se aika kuluu.

Herkullisen näköinen kakku, nam!

Kiitos ihanista sanoistasi blogissani :)

Kirsi kirjoitti...

Onnittelut 1-vuotiaalle!

Unknown kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle! Facebook paljasti minulle tämän sivuston ;) Ihana tuo vihreä villapaita. Ja tietysti haluaisin osallistua arvontaan.
terv.Minna, Tre

Altocumulus kirjoitti...

Onnea vuosikkaalle!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos virtuaalikakusta ja onnittelut yksivuotiaalle blogille :-). Hyvä että päätit luoda blogisi, minä ainakin olen viihtynyt sen seurassa! Pitäisiköhän munkin järjestää arvonta, kun oman blogin henkiinherättämisen vuosipäivä lähestyy kovaa vauhtia ;-).

Anonyymi kirjoitti...

Mekin jätämme mainion muksun kanssa kommentin. Olemme blogisi vakkariseuraajia. Ja luovuutesi huumaa ainakin minut mennen tullen sekä blogissa että erityisesti livenä.
Onnea.
t. uraäiti ja sen mainio muksu.
Ja mehän seuraamme blogiasi kolmen sukupolven voimin... vai mitä bakushka?

Anonyymi kirjoitti...

hienoa Kikkailua!minäkin olen kaivanut esiin -70 luvun käsityöni ja opettelen innoittamanasi uudelleen tekemään sukkaa, kantpään teko kun on unohtunut. Neljännellä kerralla se onnistui. netistä löysin mallin ja aloavera lanka on ihana yösukkana! stsemppiä. Babushka

Anonyymi kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle blogillesi!

Voin kertoa ihan omakohtaisesta kokemuksesta, että kaakku oli maistuvaa.

Jatka samaan malliin !
Terv. Mummeli maalta

Anonyymi kirjoitti...

ai niin, kivoin arvonta. Äitini harrasti eläissään tavara-arvontoja. Hän laittoi kaikenlaiset lahja-ym. esineet pöydälle riviin. Sitten kaikkien lastenlasten nimet kuppiin ja eikun siitä vaan arpomaan kuka saa mitäkin! eipä ollut mummon kuoltua riitaa pikkuesineistä, kuka saa mitäkin, kun ne olivat arvottu jo hänen eläessään! Babushka

Anonyymi kirjoitti...

Onnea blogillesi! En muista mikä olisi ollut paras arvonta.

Anonyymi kirjoitti...

hei hieno idea, blogin synttärit.onnea.

blogisi on jotensakin inspiroiva! kun sitä lueskelee, tekee mieli kaivaa omat keskeneräiset virkkuut käsille ja jatkaa.. viikkosiivous uhkaa hävitä kamppailun käsitöitä vastaan ;)

terveisin uraäidin ja mainion muksunsa naapuri.