Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

lauantai 31. tammikuuta 2009

Ompeluverryttelyä

Olin perjantaina pitkästä aikaa jumpassa.. Kyllä huomaa, että viime kerrasta on jo aikaa, sen verran lihaksia kolottaa.

Myös ompelematta on mennyt tovi. Syy tähän löytyy tietenkin pahenevasta neulontakuumeesta, joka on ollut päällä jo useamman kuukauden. Tänään kaivoin kankaat ja koneet kaapista ja päätin aloittaa kuntoilun myös koneen ääressä. Veryttelyähän tämä oli, sen tajusin viimeistään kun ompelin jämäpaloista heijastinta, jonka täytin saumurin leikkuujätteillä. Vain koska en kyenneyt aloittamaan mitään isompaa.

Tein hatun Neitokaiselle, kovempia pakkasia varten. Vaalea hattu heijastimella lähti hänen ystävättärelleen. Tummanharmaa on minulle. Kaikki ovat teddykankaasta ja vuori on pehmeää fleeceä. Neitokaisen hattuun päätyi myös Iinulta voittamani merkki. Mikään ei tuntunut merkille tarpeeksi kivalle paikalle, mutta nyt vaan päätin sen laittaa. Koska ei sitä "riittävän kivaa" olisi ehkä tällä menolla tullutkaan... ;)

Tässä vielä lähikuvaa Empulle lähteneestä hatusta. Ja näin kivoja juttuja oli ihan omassa kaapissa ;) Ja ylijäämää vaikka kuinka -kaikki kulmille osuvat -nyt olisi kankaita jaossa!! :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva heijastava myssy! Itsellä on heijastinauhaa vailla paikkaa. Kunpa keksis idean!Hyvää sunnuntaipäivän jatkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun on suloisia, on sulla aika aarteita kaapeissa! Jos lähempänä asuisin, tulisin sukkana penkomaan ;-).