Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Pikkusiskolle kukkia

Tämä kukkakangas tarttui matkaan Eurokankaasta jo aikoja sitten. Nyt olen päättänyt tehdä kaappeihin tilaa ja siihen liittyy myös päätös, että kaikki kankaat ovat ommeltavissa, ei vain silmänilona kaapissa. Kukkapaidan kaava on sama kuin aiemmin lintupaidassa. Ohje Suuri Käsityö 3/2006. Hieman olen kaavaa muokannut, koska halusin enemmän tunikan kuin paidan.


Kaapin kätköistä löytyi myös kukkakankaaseen hyvin sopiva sinisenlila kangas. Ottobre 6/2008 sisälsi helpon legginsien kaavan ja kokeilin sitä. Näitä taitaa tulla lisää, oli helppo tehdä ja näyttivät ihan hyvin jalkaan istuvan. Legginsit tosin saisivat olla hieman piukemmat, joten varaa näissä ainakin on ottaa sisään.


Mun mielestä tää asu näyttää jotenkin pyjamalta, johtuneeko kuviosta vai väristä??
Pikkusisko itse tykkäsi asusta kovin ja se kai onkin tärkeintä,
pitääköön sitten vaikka kotiasuna, jos mun silmä ei totu...
Kyllä ainakin kelpaa äidille kahveja taas keitellä omalla pikku keittimellä ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva asu tuo on, nätti kuin mikä! Munkin pitäisi verrytellä ompelutaitoja. Ja blogin päivitystä, kuvia on, mutta ei päivity itsekseen...

Anonyymi kirjoitti...

Haitanneeko tuo, jos vähän pyjamalta näyttääkin - meillä on molempien poikien lempipaita 2-vuotiaana ollut poliisiauton kuvalla varustettu pyjamapaita, jota on sitten pidetty pelkästään päivisin :-D.