Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Iloista ja värikästä vappua!!!

Tein yövuoroväsymyksessä mahtavia löytöjä kirpparilta! Jos jaksaisin kuvailla ja päivitellä niin laittaisin kuvatkin... Nyt on vaan ollut aika heikkoa pelkkä käsitöiden päivittäminenkin blogiin. Yhtä kangasta oli pakko päästä heti työstämään ompelukertsissä eilen. Pikkusisko sai vappumekon -ja kangasta on vielä jos kelpaa Neitokaiselle niin saa hänkin omansa. Ja vaiks äitikin vielä ;)

Helmaan ompelin pienen kaitaleen tilkkutyökankaistani ja päärmeet on huoliteltu vihreällä resorineuloksella. Oranssi on hieman elastaania sisältävää puuvillaa. Taakse vielä nappi kaulukseen niin pukeminen on kivempaa :)

Jo pitkään on ollut valmis tää kietaisunuttu Mambosta (sama kuin tää). En vaan itse ole ollut tyytyväinen tähän ja siksi jäänyt päivittämättä. Oranssi maatuskakuvio ei oikein erotu ja siihen(kin) jäin jumiin työn valmistuttua. Nyt se kyllä näyttää jo paljhon kivemmalta kuin viimeksi kun sitä katselin. mistä lie johtuu. Sopii varmaankin tän mekon kanssa hyvin.


p.s. Naapuri huuteli pihalla, että perhepiiriin on tulossa toinenkin vauva. Eka vauva sai meiltä myssyn ja nyt kysyi voisinko tehdä uudelle tulokkaalle kanssa. Kivaa, kun joku tykkää mun tekeleistä :)

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Tosi nätti tuo oranssi kangas ja vihreä antaa mekolle kivasti ryhtiä. Oikein pirtsakka vappukokonaisuus :)

Himmu kirjoitti...

Piti heti tulla vastavierailulle... Voi, miten iloinen mekko!