Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

lauantai 18. heinäkuuta 2009

Yksi pieni elefantti marssi näin...


Suloinen veljenpoika ei ole enää vauva, vaan yksivuotias!
Söpöläisen äiti on haaveillut tuollaisista haalareista pojalle, niin tottakai täti yritti parhaansa mukaan ommella sellaiset "toivehaalarit". Neppareina on KAM:it, jotka nakutettiin Wiliskeen perheen luona kyläillessä. Nyt on haalareissa kasvunvaraakin.


Näihin en laittanut kuminauhaa lahkeeseen, koska tämä Elsebeth Güntherin malli on niin sitä itseään seiskytluvulta etten vaan voinut, vaikka käytännöllisemmät taitaisivat olla pienellä lapsella lahkeet, jotka eivät lepata kävelemään opetellessa?? Ja kankaana Myllymuksujen ihana norsujoustofrotee. Olkoonkin että kangas on kallista niin on se kyllä ihanaa. Tytötkin saavat siitä vielä jotain...

Niin ja muuten olla lomailtu. Käyty ystävien ja sukulaisten luona ja monilla kivoilla kirppareilla matkan varrella. Laukussa kulkevat neuletyöt, joita on MONTA kesken. Ja uusia ihania malleja oli mm. Novitan uudessa lehdessä. Ja kävinpä Lankpisteessä moikkaamassa Virpiä sekä uusia ihanaisia Puro-keriä. Pehmeää lankaa ja kauniita värejä.

Ja työelämäänkin pitäisi palata vaikka ajan saisi kulumaan näinkin?!

2 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Kyllä tuo malli on vain niin ihana tuollain suorilla lahkeilla:)
Täälläkin vähän kärsitään tuosta vapaa-ajan vähenemisestä, kun reilun puolen vuoden tauon jälkeen pitää työelämään palata ensi kuussa...mutta onneksi lomaa/kesää on vielä jäljellä!

Annika kirjoitti...

Todella suloiset pöksyt! Minulla oli myös juuri pienimuotoinen joustofroteen tuhoamisprojekti. Nuo kuviolliset joustikset ovat vain niin herkullisia :)