Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Pakettien kätköistä..

...löytyi vaatteita veljen lapsille.
Ihana pieni poika sai vaatetta koossa 92cm. Kaavat Ottobrestä ja vähän muokattua myös. kankaat olivat kaapissa, housujen palat sai juuri ja juuri ylijääneistä vaippakankaista (joustofroteeta ja velouria Myllymuksuilta). Autokangas on kyseisen pojan vaatetusta ajatellen hankittu Sampsukasta.

Kummityttö sai liivihameen, jonka kaava on aikalailla omasta päästä. Vetoketju olikin hieman väärän mittainen, mutta meneehän se noinkin. Kokoa 116cm. Mutta näähän on aika pitkäikäisiä kun voi käyttää hameena ja sen jälkeen tunikana ja vaikka paitanakin halutessaan.

Veljen vaimolle paketoitiin luomu-kosmetiikkaa kierrätyspurkkiin. Maalasin Pringles-purkin akryylimaaleilla ja päälle kiinnitetty liimalakalla peurankuvia ja kukkia. Näihin innostuin ja näitä on lisääkin ;)

Ja äidin pakettiin menivät huopatossut. Olivatkin tänä vuonna ainoat -ennen joulua... Mamma (mun isoäiti) tykästyi kovin, varsinkin kun pohjissa oli liukuesteet. Niinpä joulun pyhinä Mamma sai omansa. Kuvaa nyt ei nyt niistä ole! Mamma toivoi että tekisin vielä yhdet hänen veljelleen ja ne ovatkin jo puikoilta kohta lähdössä huovutukseen!

Ohje oma, voin jossain vaiheessa laittaa jakoonkin. Olen vähän ohjetta kehitellyt kun mallia olen mieleiseksi yrittänyt saada. Vielä hiotaan ja eiköhän se siitä... ;)

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Tossut ovat olleet aivan ihanan lämpöiset näissä mummelin "jääpuikko"jaloissa.
Kiitos!