Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

lauantai 22. lokakuuta 2011

Etsintäkuulutetaan ja ostetaan NOVITA FLIP FLOP-lankaa!!!

Olen päättänyt saada keskeneräisten töiden pinon valmiiksi. Hyvällä mallilla ollaan ja innostustakin on vielä. Kuviakin ehkä lupaan jossain vaiheessa ;)

Mutta nyt on HÄTÄ!
Novitan Flip Flop lankaa saa enää rajoitetusti ja multa uupuu VIHREÄÄ, VAAL.PUNAISTA JA LILAA. Eritoten tota vihreää näyttäis olevan aika hankalasti saatavilla. Oisko teillä joillain ihanilla? Olisitko valmis myymään tai vaihtamaan?

10 kommenttia:

Melinda kirjoitti...

Moi! Kyselit noista ko. langoista blogissani. Ei valitettavasti löydy enää yhtään mistään väristä.:(
Ootko esim. huuto.netistä koittanut etsiä? Myöskin Novitalta voi tietääseeni tilata lankoja, joita ei enää ole myynnissä.
Onnea etsintään!

Hanna kirjoitti...

Hei!

Mulla on tuota vaaleanpunaista vähän reilu kerä;, jos siitä on mitään apua. Se on keväältä 2010, en tosin tiedä onko se pinkki vai vaaleanpunainen?

kikkas kirjoitti...

Hei Melinda ja Hanna ja kiitos vastauksistanne!

Pinkkiä (tai v.pun) ja lilaa Flip Flopia saa vielä esim joistain nettikaupoista mutta ei oikein onnaa jättää vihreää kesken pois... :/ Täytynee vaan jättää peitto lyhyeksi ja laittaa vaikka jolle kulle vauvanpeitoksi.

Melinda kirjoitti...

Moikka! Siivosin sängyn alustaa ja vastaan tuli sittenkin muutamat kerät Flip Floppia. Multa löytyis siis tuota pinkkiä/ vaal.punaista vajaa kerä. Oranssia ja turkoosiakin on, jos niille on tarvetta.(:

Melinda kirjoitti...

Eli siis toivoisit noita kaikkia värejä joita multa löytyy (2 kerää turkoosi, 1 or., 1. vaalean pun. , kerät vajaita) vai pelkkää pinkkiä?

Vaihtarit mua kiinnostaisi enemmän kuin raha, niin tulee kivana yllärinä:)

orvinha kirjoitti...

Heipä hei, olit kysellyt flip flopista (nyt vasta huomasin..) ja valitettavasti ei enää löydy:( Toivottavasti kuitenkin jostain saat hankittua, näyttää olevan vaikeaa kylläkin..

Anonyymi kirjoitti...

Moi
Vieläkö oot flip floppia vailla? Mulle olis oranssia 3 kerää, turkoosia/vihreetä 5 kerää ja violettia 4 kerää.

t. Heidi

kikkas kirjoitti...

Heidi!
Jos sulla on VIHREÄÄ niin siitä olen kiinnostunut! Kaikkia mita värejä olen saanut ja mun projekti on edelleen vähän kesken koska juuri tuo vihreä on lopussa eikä sitä enää Novitalta ole saanut aikoihin, muita värejä on tehty uusia eriä.

Anonyymi kirjoitti...

Laitoin sulle sähköpostia langoista =)

t.Heidi

Anonyymi kirjoitti...

Hoi! Minä tarttisin myös vaalean lilaa flip floppia! onko kellään vielä?
Module@jippii.fi