Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

lauantai 28. tammikuuta 2012

Odotellaan aina vaan..Väsymyksestä huolimatta vähitellen on aina jotain valmistakin tullut. Osa tosin jo jonkin aikaa sitten, kuvaaminen vain on jäänyt.

Tämän vauvapeiton aloitin jo 2007 Pikkusiskolle, nyt sain sen vihdoin valmiiksi. Nyt on peitto, vauva vaan on päättänyt hautoa vielä. Lankana Novita Wool Neliraita sekä valkoista Woolia ja valkoista Nallea. Valkoinen Wool loppui kesken ja sävy oli parin vuoden takaa muuttunut vähäsen. Onneksi valkoinen Nalle oli aika lähellä samaa sävyä ja paksuuskin hyvä. Tilkkupeitossa ei niin haittaa.

Toisella puolella isoäidinneliöitä ja toisella puolella neliötilkkkuja ainaoikein-neuleella. Tuo neliraita on minusta ihanaa, värit on aivan mun suosikit. Onneksi lankaa jäi vielä, saa jotain muutakin tehtyä ;)


Lisäksi vauvalle vihreä myssy alpakkalangasta ja pienet sukat seiskaveikkaa, kotiintuloa varten ajateltu. Ja vaippoja pienessä koossa.. Myllymuksujen kankaita kaapista, joustofroteeta, bamburaitaa ja coolmaxia. Kuoreksi tulee Imse Vimsen Bumbyt ja villikset.Neitokainen on tullut taitavaksi neulojaksi! Yksi projekti on vielä kesken (koska tarvitsee minun tehdä yksi juttu ensin), joten aloitti neulomaan kaulahuivia itselleen valitsemallaan langalla. Sööteintä ikinä oli kun ystäväperhe oli kylässä ja perheen 3v poika pyysi, jos Neitokainen (8v) voisi tehdä hänellekin kaulaliinan, ruskean. Ja toinen tietenkin lupasi :)

Yhdessä ommeltiin vielä Witch-kankaasta koristetyynyt hänen huoneeseensa. Taitava kyllä on ja innokas :)

Ei kommentteja: