Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Lisää vaippoja ja lahjoja

Paljon on menneen talven aikana tullut tehtyä kaikkea. Osa on jäänyt kuvaamatta ja lähtenyt jo lahjoina maailmalle. Tässä kuitenkin niitä joita olen ehtinyt kuvaamaan:

* Sukat Austerman Step-sukkalangasta jossa aloeveraa ja jojobaöljyä. Toivottavasti helpottavat kipua ja hoitavat kuten lanka lupaa.


* Neuletakki lähti neidille, joka syntyi 6 päivää ennen meidän Nöpöstä. Takki on tehty oranssista Drops Alpacasta ja ohje on Dropsin oma neuletakki. Näin mallineuleen Lankamaailma Nordiassa ja se ohje oli vaan pakko ostaa. Langat löytyi omasta takaa. Sydännapit ovcat puuta, niin ikään omasta laatikosta.


Samaan osoitteeseen lähti parit villikset kokeiluun. Meille tuli sieltä lainaan Ronja&Roope sisävaippa yökestoiluun. Maailmalle lähti siis turkoosit (Novitan Huopasta, resori oranssia Loft-lankaa) sekä sateenkarilangasta tehdyt pökät, Loftia nekin.
Mulla on siis varastoissa oikeasti vanhaa LOFTia! :D

Oranssit on hahtuvalankaa + resorit Loftia. Alarivin moniväriset on Loftin korvannutta Nimbusta. Ja raidalliset Schoppenwollen Reggaeta, oliivinvihreää ja ihanaa pähkinänruskeaa. Resorit tykkään tehdä aina pehmeästä merinolangasta, ei kutita ja on pehmeää.


Ja meille jäi vielä Novitan Purosta tehdyt pöksyt, resori jämäksi jäänyttä Reggaeta raidallisista. Koko noin S/ 4-7kg, itseasiassa aika naftit meidän kovasti kasvaneelle nyytille jo ;)Varsinaista ohjetta mulla ei näille ole ja siksi tulee vähän langasta ja mielialasta ja hetken päähänpistoista vähän erilaisia. Toisaalta on kiva kokeilla ja kehitellä mikä olisi paras mahdollinen malli.

3 kommenttia:

Anne Sarmanne kirjoitti...

Neuletakki on muuten aivan ihana, ja testissä pöksyt on varsin hyviksi havaittu! Saiskohan niitä vielä isommassakin koossa jos nätisti hymyilis vaikka ;)

Maikki kirjoitti...

Söpöjä neuleita kaikki! Ihania värejä noissa pöksyissä :).

kikkas kirjoitti...

Kiitokset :)
Pöksyjä saa toki isommassa koossa! Just huomasin että meiänkin jo jäämässä pieneksi, varsinkin yökäyttöön. Nyyh, meiän vauvat on ihan jättejä jo ;))