Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Vaipattimia Veikalle

Olen jälleen innostunut kestovaippojen ompelusta,
kun perheeseen saatiin vielä yksi ihana pieni ihminen.

Päätin ommella vaipat laadukkaista ja kivoista materiaaleista, sillä toimivuuden lisäksi toivoisin näille pitkää ikää, meidän pienokaisen jälkeen jossain toisessa perheessä ja ehkä useammassakin. Toivoisin niin.

Osa PUL-kankaista on ollut kaapissa Pikkusiskon vauva-ajoista saakka, osan olen saanut ja kyllä -olen myös sortunut tilaamaankin jotain.

Tässä saldo:
Oransseissa sisällä valkoinen coolmax. Ystävyys-kuosissa toisessa sisällä lime coolmax ja toisessa turkoosi. Metsäneläimet-vaipassa on harmaata antibact coolmaxia, joka oli minulle uusi tuttavuus. Tarroiksi ompelin Aplixia, toivoen sen kestävän kovaa kulutusta parhaiten.Ja nämä värit.
Aivan ihania, valoisia ja saavat hymyn huulille. Ihan kuin tämä kevätkin :)

2 kommenttia:

Bäle kirjoitti...

Ihania vaippoja. Minunkin pitäisi ommella lisää vaippoja, mutta innostus on kadonnut. Jos kankaat jää nyt käyttämättä, niin ehkä seuraavan kohdalla (jos sellainen vielä tulee).

kikkas kirjoitti...

Kiva kun olet kommentoinut, rebale :)

Joo, jos innostus on hukassa niin ei synny mitään. Mullakin oli vuoden hiljaisuus ja nyt taas innostuin kun sain aikaiseksi jotain mikä toimii ja miellyttää silmää. Tein osasta PUL-kankaista uimahallipusseja (siis uikkareille ja pyyhkeille). ne kuvaamatta mutta "helppo" tuhota niihin ainakin PUL-kankaita! :)