Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

tiistai 11. joulukuuta 2012

Poniyöppärin ompelua vauva kainalossa

Esikoinen pääsi ystävänsä kanssa Robinin leffan ensi-iltaan ja keikalle. Kotijoukoilla oli luvassa Barbieleffaa ja herkkuja. Jossain vaiheessa alkoi kovasti ompelupöytä huudella, kun olen päässyt hyvään vauhtiin. Niinpä toteutimme hauskan yhteisprojektin. Pikkusisko 5vee auttoi valitsemaan kankaat ja mallin omaan yöpukuunsa. Pikkuveli nukkui suurimman osan ajasta, mutta helman frilla ommeltiin niin, että neiti paineli talla pohjassa ja minä ohjailin kangasta Pikkuveli toisessa kainalossa. Jos vaan ois kädet tai tila riittänyt, niin siitä ois ehdottomasti pitänyt saada kuva tänne :)

Tässä vaan lopputulos -poniyöppäri Sampsukan ponitrikoosta ja pallotrikoo kaapista, yhtään en muista mistä. Kankaat tuli aikalailla tuhottua viimeisiä paljoa myöten, kummatkin aika kivan tuntuisia. Niin ja paras lopputulos on tyytyväisyys, joka kasvoilta paistaa. Myös siksi että itse sai olla mukana tekemässä!

2 kommenttia:

wiliske kirjoitti...

Tulipas ihana yökkäri!

kikkas kirjoitti...

Joo, mekin tykätään! Musta tää kangas on jollain tapaa yöpukuun, ehkä mulla on ollu jtn samantyyppistä lapsena yöpukuna? En tiiä millainen tulis ihan tavispaitana tai mekkona. Toisaalta nyt tää kangas oikeastaan jo menikin kun ostin löytökoripalan alunperinkin ;)