Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

maanantai 31. joulukuuta 2012

Lahjontaa (ilman kiristystä ja uhkailua)

Tänä vuonna itse tehdyt lahjat jäivät sairastelujen vuoksi vähäisemmiksi mitä olin alunperin ajatellut. Suloinen veljenpoika (4vee) totesi kyllä, että voi hänelle tehdä lahjoja muulloinkin, vaikka kesällä tai syksyllä. Tai jo talvella. :D

Tässä näitä jo valmistuneita:

Kummipoika suurena Ninjago-fanina sai vihreä ninja-paidan applikaatiolla. Näitä on jo monet muutkin kokeilleet, joten idea ei sinällään uusi. Olen tyytyväinen applikointiin, toivottavasti kestää käytössä, joka on kuulemma ollut suht kovaa sitten aattoillan ;)
Kaavana OB:N Little Lamb koossa 128.


 
Päiväkodin "tädeille" teimme tyttöjen kanssa helmiavainnauhat papukaijalukoilla. 
Pikkusiskon kärsivällisyys ei riitä vielä kovin isoihin projekteihin, mutta hän valitsi värit tarkkaan kaikkia henkilökohtaisesti ajatellen. Neitokainen onneksi sitten solmi nauhoja minun kanssani -näitä nimittäin oli aika monta tehtävänä.


 Ompelukoneella surauteltiin vielä lahjapussit lahjapaperin jämistä ja suljettiin pussit tarroilla. Olen nähnyt vastaavia pussukoita ommeltuna tapeteista ja tämän jatkojalostaminen paremmalla ajalla kiinnostaa kyllä.

...ja sitten tietty tiskiriepusia... 
Osa meni omina lahjoina ja osa myyntiin ystäville itselleen taikka lahjoiksi edelleen. Omakustannehintaan lähinnä, sillä neulominen ja virkkaus on suht hidasta puuhaa. Mutta näitä on kiva tehdä telkkaria katsellessa ja automatkoillakin välillä.

Ja vaikkei lahjoja tänä vuonna ollut omista kätösistä niin paljoa, niin täytyy kyllä sanoa, että eipä ollut myöskään uhkailua ja hampaiden kiristystä ilmassa :D 

1 kommentti:

wiliske kirjoitti...

Kummipoika kiittää ja käyttää paitaansa varsin ahkerasti!