Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Koneeseen kadonneita...

...takaisin ei voi saada... Apulanta on mun suosikkeja ja jotenkin alkoi tuo soimaan päässä. Päätettiin joulun alla teettää valokuvia ja kansioita kahlaillessa tuli monta ylläriä eteen. Ai, olenko tuollaisenkin kuvan ottanut. Ja tuonkin. Ja tuokin on bloggaamatta. 

Tässäpä muutama arkistosta kaivettu kuva vuodelta 2012:Pikkuveikalle uusia, isompia vaippoja, kun meinaa vallan isoksi kasvaa... Kaava lainattu kaverilta ja siitä muokattu vielä omaksi, plus että joka kerta tuppaa tulemaan vähän erilainen. Uniikkia siis vaan ;) Koko n M-L (8-13kg?)Tunika Pikkusiskolle Farbenmixin Hannah-kaavalla muokattuna. Koko 122/128. Pallojoustofrotee ostettu kangashamstereista, mutta samaa saanut myös Fabriinalta. Taskujen sydänkangas on Sampsukalta. Kuten ilmeestä näkee, mieleinen on. 
Lisäksi neiti viihtyy kameralle poseeraten ehdottomasti parhaiten meidän perheessä!
  
Tässä paita OB:n Tellervo trikootunikan kaavalla. Esikoisneidillä kun tuppaa kaikki lahkeet ja hihat jäämään pieniksi. Kaupassakin jousuttiin (saatiin?) käydä, mutta kelpasi vielä äidin tekemä joutsenpaita, jonka vihreä sopi kuin nakutettu me&i trikooyogahousuihin. Kangas tilattu Ruotsista suoraan Liandlolta syksyllä 2012.


Ja tässä vielä isoin ja pienin rakas halimassa toisiaan.
On se jännä katsoa millaiset välit kiintymyksineen ja ärtymyksineen sisaruksilla on vaikka ikäeroa reilusti. <3 br="br">

Ei kommentteja: