Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

tiistai 26. helmikuuta 2013

Lomalla on tietysti aina mukava lähteä matkoille. Kauas ja lämpimän olisin aina valmis lähtemään. Meillä lomailtiin viikonlopun yli mummilassa ja sen jälkeen lomailtiin kotona.
Täytyy kyllä sanoa että se oli erityisen kivaa kanssa! 

Ehdin työhuoneelle ompelemaan useamman kerran! Tavattiin ystäviä lapsineen ja ilman lapsia. Lisäksi tuli tehtyä  ihan tarpeellisia juttuja kotona. Esikoinen lähti loppuviikoksi leirille ja keskimmäinen sai kauan kaipaamaansa "omaa aikaa" sekä äidin että isän kanssa kaksin. Minun ja Pikkusiskon yksi viime viikolla käynnistynyt projekti on vielä kesken, siitä sitten lisää myöhemmin. 

Tässä näitä valmistuneita:


 Lepakkohihapaita Neitokaiselle. Kangas Eurokankaan palalaarista ja malli leikattu vapaasti soveltaen kaupan valmispaidasta. 

Sisätäyttövaippoja Pikkuveljelle koossa L. Pilviveloureiden ostopaikkaa en muista, sillä ovat olleet kaapissa jo jonkin aikaa... Sisällä valkoinen coolmax ja velourin vieressä bambucollegea lisäksi. Imuja sitten irrallisina lisää niin kuivuvat nopeammin niin. Ruskovillan vähän jo kulahtaneet villapökät (koko 90cm) saivat uuden värin Kool-Aidista, jota ostin Pikkeliinalta sekä Muksuaitasta. Tämä vihreä on värisekoitusta limestä ja oranssin värin jämistä. Väri on paikoin hieman epätasainen ja reikiä sieltä täältä harsin. Lisäksi neulahuovutettu kettu kurkkii pepussa. Edessä on pari omppua. Sovituskuvien ottaminen 1v1kk ikäiseltä on minulle liian haastavaa :D

P.s. Osa on tietenkin kuvaamatta... Koitan olla reipas ja saada senkin tehtyä ;)

Ei kommentteja: