Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

torstai 7. maaliskuuta 2013

Ompeluhuoneen satoa!

Jaksan niin hehkuttaa, muutta kyllä tuo ompelutila pienine haittoineenkin on vaan niin rakas. Saan jotain aikaiseksikin, kuvaaminen ja tänne kirjoittaminen sitten vähän tökkiikin ;)

Tässä alkuvuoden saldoa koosteena:

Pikkuveljelle tein OB:n (4/12 tai 6/12) Kisuliini-bodyn kaavalla kolmikon koossa 86 cm sekä joustofroteehousut kokoa n 86cm Me&I-suosikeista kaavan kopioiden.


Musta pallokangas marimekon Ysmy-palaa vuosien takaa. Liikennekaupunkitrikoo Sampsukalta. Kalastavat karhut Ikasyriltä, niinkuin tuo raidallinen trikoo niin ikään. Aluksi en siihen ihastunut, mutta tietenkin siinä vaiheessa, kun se oli loppuunmyyty sitä oli PAKKO saada! :D 

Onneksi Ikasyr oli viime keväänä Lapsimessuilla ja erään korin pohjalta löytyi mulle metri tuota raitaa. katsokaa nyt kuinka hyvin sopii tuon avaruustrikoonkin kanssa! Ja monia sävyjä löytyy tän talven uutuustrikoihin mätsääviksi. Nepparit muovisia KAM-neppejä, joiden kiinnittämiseen sain lainaksi miehen työkaverilta pihdit. Superhelppoa, vaikka toisin luulin ja pihtien hankinta pohdinnassa mikäli laina-aika umpeutuu ;)

Joustofrotee +aplikointitrikoot melko varmasti Royal-tuotteelta. Aplikointi poimittu tuolta kalastavilta karhuilta. Vähän olen nyt treenaillut tuota taitoa ja näköjään harjoitus auttaa tässäkin..Lisää kaavakopiointia:
Omat suosikit, miikkareiden yogapantsit (koko M/L) on melko käytetyt, muutta kukkaro ei ole antanut myöten hankkia uusia. Lisäksi haluaisin ehdottomasti mustat taikka harmaat ja tänäkin keväänä mallistossa oli sellaiset navyn väriset ja se ei iske niin yhtään. Collegekangas tuli vaihdossa toisen hamsterin kanssa. Tein pujotusreiät kiristysnauhallekin, mutta sitä en vielä pujottanut. Valkoinen kuminauha ikävästi tuolta paistaa, mutta käytössä paita peittää taikka sitten pujotan sen nauhan. Näitä  teen kyllä lisää ja eri väreillä jajajaja....

(P.s.Lahkeet on oikeasti samanmittaiset, pienet kuvausassistentit hieman auttoivat...) 

 
 

Ja vielä tämä Pikkuveljen jumpsuit, koko tässäkin n 86/92cm.
Velour ja sydäntrikoo Liandlota, resori Ysmyhankintoja. Vetskari kirpparilta. Kaava on saatu toiselra ompelijalta, joka sen piirtänyt itse ehkä jostain valmisvaatteesta.

1 kommentti:

wiliske kirjoitti...

Sitä on ahkeroitu oikein urakalla! Ihania aikaansaannoksia!