Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Pilviä pikkuiselle ja synttärihulinaa

Pieni poika syntyi viitisen viikkoa etuajassa ja tarvitsi pientä haalaria. Halusin yllättää ja ommella sellaisen kevättalveen sopivan. Koska äiti on kova Me&I-fani niin pakkohan se oli ommella pilvitrikoosta. Tilattu Royal-tuotteelta ja hartaasi säilytetty ;) Päällikangas on pilkullista fleeceä ja se on Kankaisesta. Meillä tällainen yhdistelmä on ollut tosi hyvä esim. automatkoilla, kun vauva joutuu olemaan siellä kopassa niin ei tule liian kuuma toppavarusteissa.

Kaavana OB:n (4/2011?) Fairy Floss-haalari, koossa 50cm. Lisäsin kyllä resorit lahkeisiin ja hihansuille, koska ne on vaan  mun mielestä kätevät haalareissa. Lisäksi käyttöikää tulee lisää, jos vaan niska-haaramitta riittää :)

 Resoreilla, jotka jo kertaalleen taitettu...

 
 ...sekä vielä näin taitettuna menee ihan minimiehellekin jo :)

Viikonloppuna meilläkin juhlittiin, sillä keskimmäinen täytti eilen 6 vuotta! Synttäreille leivottiin cupcakeja - makuina valkosuklaa, tumma suklaa sekä porkkana. Neiti on kova leipomaan ja yhdessä nämä talkoiltiin. Tyttö koristeli nämä kavereidensa kanssa, jotka olivat meillä perjantaina päivää viettämässä ennen illan kaverisynttäreitä. Yhdessä tytön kanssa edellisenä iltana askarreltiin sokerimassasta koristeet.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jo olette taas jaksaneet tehdä hienoja leivoksia.Ja haalaritkin hienot.