Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

maanantai 20. toukokuuta 2013

Pienen kesämiehen kaappiin...

Kotona en kuuntele oikeastaan koskaan radiota tai nykyään muutakaan musiikkia ellei lastenlevyjä lasketa. Taustahälyä kun löytyy sen verran omasta takaa. Mutta työhuoneella raikaa aina radio. Musiikki ja ompelusten valmiiksi saaminen on jotain aivan uskomattoman mukavaa. Mukaanlukien sen rauhan, joka siellä silti vallitsee... 

Vaikuttaa siltä, että kesä on vihdoin tulossa tännekin. 
Olen paennut työhuoneen rauhaan tämän projektin merkeissä. 
Halusin pikkumiehen kaappiin kesäksi setin, jossa osia voi käyttää mix&match-tyyliin:

 Bodyt Kisuliini 86cm (Ottobre 6/2012)
(Palomieskangas Selialta, pilvet ja apilatrikoot Kestovaippakauppa, Talot-trikoo Lasten Taikamaa. Resoreina Marimekon ysmy-resoria)

 Pilvi-paita vanha Ottobren paidan kaava, koko 92cm. Olikin valmiina aika isohkon näköinen, joten tein toisen Kisuliini-bodysta paidaksi muokaten.
(Tsoo-tsoo trikoo Selialta)


  Ja sit kesämiehelle tietty rentoja kesähousuja. 
Kaavana Ottobre 3/2013 Summer Sea koossa 86cm. Olin jo leikannut palat sinisiin housuihin kun aloin miettimään, että resorit olisi kuitenkin paremmat "vanhoina kunnon" taittoresoreina ja päätin olla tekemättä ohjeen mukaan. Siksi resorit ovat niissä hieman lyhyemmät. Oransseihin sitten lisäsin vähän pituutta niin jäi taittovaraakin. 
(Oranssi sweat-tyyppinen neulos Marimekolta, raitatrikoo Lillestoffin)

 Kyllä kelpaa aamulla valita, millä yhdistelmällä päivä käynnistetään!

Ja viimeisenä, mutta ei työmääränsä puolesta suinkaan vähäisempänä- Naava kokopuku koossa 86cm (OB 6/2009). Ehkä eniten tässä haastetta aiheutti se, että kyseinen lehti kaavoineen oli mystisesti kadonnut. Sitä ei löydy kaappien perukoilta eikä kenelläkään lainassakaan ole. Niinpä jouduin hankkimaan uuden kappaleen netistä -tajuamatta, että lehti olikin ruotsinkielinen. Noh, tokihan silläkin pärjättiin! ;)


Cheekin sanoin tänään mielessä soi: "Kun on vetäny muutaman biisin livenä/ pikkuhiljaa tietää miten mikkiä pidellä.." Syynä tähän oli se, että KAM-neppien kiinnitys on alkanu harjoituksen myötä sujua jo suht' mukavasti. Nää pihdit on kyllä niin huiput!
Tässä joka toinen neppi laitettu mustaksi ja joka toinen vihreäksi. Jonkun blogissa oli vinkki, miten on helpompi yhdistää oikeat neppiparit.
(Hammaspeikkokangas Ottobrebn Etsy-shop, raitatrikoo Lillestoff ja resori ylläripylläri Marimekon)

Ei kommentteja: