Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Lahjuksia jakoon

Ollut melkoinen kevät ja kesän (etenkin LOMAN) odotus sen mukaista! Ompelemiseen ei ole aikaa riittänyt niin paljoa, kuin toivoisi. Ja aina vaan jää kuvaamiset ja bloggaamiset, kun sekin aika on pois itse siitä ompelusta tai jostain mukavammasta...

 Viime viikonloppuna yllätettiin 40-vuotias puistopiknikillä. Lahjuksena vein bambuiset tiskirievut, joihin kovin tykästyi sellaisen saatuaan jokin aika sitten. Pieni pullo cavaa ihan vaan juhlan kunniaksi ja tarvihan se sitten jonkun pussukankin. Ajattelin et ompelen kankaisen niin on ehkä käyttöä useamminkin. Vuorena Marimekon puuvillaa ja päälikangas.. enpä muista mistä, mutta muistan Hanna-ystävän olleen kaupoilla kanssani :)Pienelle pojalle Kisuliini-body koossa 74cm, OB 6/2012 sekä luottokaava, Farbenmixin Hannah-tunkika koossa 98/104cm isosiskolle. Kankaana Melli EcoDesinginin luomukangas, joka on tehty Suomessa. Värit oli niin tälle perheelle kuin olla ja voi. Ruskea joustofrotee kangashyllyltä. Hyvin säilytettyä tavaraa ;)
 Miehelle skootteripaita, kun lapset saivat jo mopoja ylleen. Tämä yksilö kun se meillä noita kaksipyöräisiä harrastaa. Mustassa trikoossa oleva läntti, joka näyttää tässä lähinnä räältä on liimaa kaksipuoleisesta liimaharsosta. Kun joku vähän koitti muka olla tehokas. Lopputuloksena sotku ompeluksessa JA silitysraudassa. Näyttää kuvassa ikävältä, mutta sain sen pesemällä poistettua... Onneksi, muuten ois harmittanu melkosta paljon.


  
Lisäksi pikaompeluja pakosta :D 
Kesä tuli jotenkin yht'äkkiä ja yllättäen. Pikkumiehen käsivarret kärähti mummolassa ja seuraava viikko leikkipuistoillessa vaikutti tuhoon tuomitulta. Niinpä nopeasti puuvillakankaiden pariin ja pitkähihaista päällepantavaa. Ainoa kunnon ohueksi kulunut kangas oli kukallista. Isot siskot tuomitsivat, mutta sillä kuitenkin julkisesti ulkoilimme. Tasapuolisuuden vuoksi toisen tein kuitenkin kleinbussi-kankaasta.
 Kestovaippakaupan muffari-trikoo ilahdutti kaikkia perheemme naisia. Kaverin kanssa yhteistilaus vetämään ja tässä eka valmistunut satsi. (Tästä kuvasta hyvin ilmenee osittain se syy, miksi kuvat jää ottamatta taikka lataamatta. Tärähtänyt, joo, enkä jaksa käsitellä kuvia muutenkaan tarpeeksi). 

 


Lisänä vielä action-kuva. Toiveena oli myös lyhyet shortsit, kuten isosiskollakin. Että tämmöinen sekava jättipäivitys tällä kertaa. Perhe uhkaili lähteä uimaan, joten taidan vetäytyä hetkeksi ompeluhuoneen rauhaan  kahvikuppini kanssa!

Ei kommentteja: