Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

perjantai 14. kesäkuuta 2013

Herkkuja suuhun ja ylle

Neitokainen täytti kesäkuun alussa jo 10 vuotta! Uskomattoman nopeasti on mennyt aika äitinä. Neiti on jo kovin tietoinen siitä mitä haluaa ja etenkin mitä ei halua. Tänä vuonna juhlittiin kaverisynttäreitä mieheni työpaikalla, jossa on opetuskeittiö. Tyttöjen (eka vuosi kun kutsu ei mennyt yhdellekään pojalle..) kanssa koristelimme cupcakeleivoksia ja teimme lämpimiä voileipiä. Katsokaa, miten hienoja näistä tuli!


Kuppikakkusia oli kolmea erilaista; munattomia ja maidottomia vaaleita ja suklaan makuisia. Lisäksi oli porkkanaleivoksia. Kuorrutteena oli myös vanilja, suklaa ja appelsiini. Ja strösseliä ja muuta päällisherkkuja niin että ei loppuneet kesken :D

Paras ystävätär ei päässyt juhlimaan, joten lupasin privajuhlat meillä yökyläilyn merkeissä viime viikolla. Koska juhlien teemana oli ollut ruoanlaitto niin halusin, että mennään samalla idealla ja on jotain ohjattuakin tekemistä. Päätin, että kokeilemme kakkutikkareiden tekoa. Ohjeena Tuohikontin hyvin kirjoitettu resepti. 


Huomenna mennään kylään ja sielläkin neiti, jolla on juuri synttärit. Kävin työhuoneella taikomassa muffarit myös mekkoon. Ohje SK 1/2009. Trikoot Kestovaippakaupalta.


Kaksoisnneulan vaihdoin Karnaluksista hankittuun, kun Prymin neula teki hyppytikkiä. Mistähän ihmeestä sekin johtuu, että merkillä on tässäkin väliä? En tiedä puhutaanko laadusta, hinta tuolla Prymillä oli kuitenkin yli tuplasti kalliimpi :/

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tulin pitkästä aikaa kurkkimaan sun blogia ja töitä ja törmäsin tuttuun vaatteeseen. Pidetty ja tykätty on.
Sä olet kyllä supernainen!
terkuin, ystäväsi uraäiti.