Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Omille pikku palleroille

Olen oikeasti ollut tosi tehokas ompelija kesän ja syksyn aikana. Kiitos sitä kuuluu ompelutilalle, jossa voi todella tehdä ilman keskeytyksiä. Koneet valmiina pöydällä, kankaat hyvin hyllyillä. Lankarullat lajiteltuna värien mukaan. Jonkun mielestä voi sekin olla aika turhaa pilkunviilausta, mutta minua se kyllä helpottaa ja nopeuttaa paljon. Kunhan ompelunurkka on joskus riittävän siisti (siis niin siisti, että voin sitä kuvata) niin lupaan kuvia tännekin laittaa. 

Bloggaaminen on jäänyt, jälleen kerran. Muiden käsitöitä, blogeja ja kuvia selaillessa omalla pokkarikameralla otetut huonolaatuiset, pimeässä napsitut kuvat eivät vain tunnu julkaisemisen arvoisilta. Niinpä olen pohtinut uudelleen, että alkuperäinen ajatukseni oli koota tekemiäni töitä itselle muistiin, ei niinkään esikuviksi kaikille muille. Koitan muistaa tämän ja olla suorittamatta asioita. Itselleni enkä etenkään muille.

Lasten Metsolan pallojoustiksia oli kolmessa eri värissä. Näitä en meinannut raaskia käyttää, mutta päätin kesällä myös ettei ole järkeä omistaa kankaita, joista ei ikinä uskalla tehdä mitään. Niinpä mun omat pienet (ja vähän isommatin) palleroiset sai uudet saunatakit samaa sarjaa. Yhteiskuvaa en lapsista saanut otettua, mutta kelvatkoon tämä ;)


Lapsille värejä, aikuisille sopivan harmaata :D
Hupuissa trikoota, muuten joustofroteeta. Isoimman koko n150/160cm, hupun trikoo Kestovaippakaupan apilaa. Tämä väri loppui vähän kesken niin vyönauhassa on käytetty myös trikoota. Pinkki n 134/140cm ja hupun Kurretrikoo niin ikään Metsolasta. Pienimmän koko n.92/98 ja hupun trikoo Royal-tuotteelta tai Sampsukalta ihanaa eläintrikoota. Kaikissa väreihin sopivat KAM-nepit, Royal-tuotteen kattavasta valikoimasta. Nepparipihdit on NIIIIIN mahtava juttu!

Kaavat piirsin vanhoista takeista vähän suurennellen ja itsekin ihmettelen miten oikein siitä selvisin näin hyvin!

Ei kommentteja: