Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

Pirteä tilkkutäkkiSain vihdoin tämän Pikkusiskon tillkkupeiton valmiiksi, onkin ollut kaapissa "lähes valmiina" jo piii-iitkään. Nyt vasta huomasin ommelleeni jotain suiroja väärään järjestykseen tai sitten en ole sommitellessa muuten vaan ollut oikein valppaana. Laittaisin neliöitä hieman uuteen järjestykseen, mutta kiva se on näinkin, nyt en ala valittamaan :)

Kankaat ovat pääsääntöisesti kirppareilta ostettua lasten ja aikuisten pussilakanaa, myös taustakangas. Samoista lakanoista tein jo yhden tilkkupeiton viime syksynä ristiäislahjaksi. Valmiiksi leikatuista blokeista olen jo aloittanut uutta pikkupeittoa, jossa ajattelin harjoitella käsin tikkausta ja vähän enempi kuvioiden tekoa (Tunnustan -toistaiseksi olen siis lintsannut ja tehnyt koneella..) Ja siltikin kankaita on vaan jäljellä... Ei ole paljoa tullut hinnaksi näille kolmelle peitolle.

Etenkin tämä viimeinen (vielä keskeneräinen) on tullut edulliseksi, sillä myös välissä oleva vanu on lahjoituslaatikosta, jonka taloyhtiömme tilkkukerho sai viime syksynä. Saimme myös paljon ihania nappeja ja kankaita -meillä onkin vähän kuin joulu joka kerta, kun ihastelemme niitä yhdessä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan pirteä ja iloinen tilkkutäkki! Tuon alle kelpaa köllähtää.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa somia kankaita! Kunnioitan kyllä kaikkia tilkkuilijoita, vaaditaan vähän ponnistelua osuttaa saumat kohdilleen ja tikata isot työt. En edes viitsi ajatella käsin tikkaamista ;-).