Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

lauantai 26. huhtikuuta 2008

Tunikan kaavaa metsästän...

..tahdon saada suuren, tahdon saada pienen, enkä pelkää ollenkaan... :)
Etsin kaupoista Ottobre-lehteä. Sain Ihanan Ystävän Ottobret lainaan. Selasin läpi muutaman vuosikerran Suurta Käsityölehteä. Ei löytynyt tunikan kaavaa tytöille.

Muokkasin löytämiäni paidan kaavoja. Ei tullut ihan sitä mitä halusin, mutta ihan kivat paidat tytöille kuitenkin. (Vinks, vinks; kaavat edelleen haussa!)


P.S. Meillä oli yökylässä Mainio Muksu. Meillä oli oikein mukavaa ja pikkuvieras oli kovin reipas ja omaa niin loistavan mielikuvituksen. Mainio Muksu on kuulemma myös blogini vakilukija. Hmm, olisikohan pitänyt antaa hänen keksiä nimi tälle blogille, niin olisi saattanut olla vetävämpi. Tai ainakin mielenkiintoisempi. :)

Mainion Muksun Mamille tiedoksi, että Tytteli sai tänään kauan odottamansa kerrossängyn ja Maisa-peitto on siihen liian lyhyt, joten lähiaikoina on tiedossa päiväpeiteoperaatio. Niin, ja tunikaa tulee sinnekin, kunhan kaavan metsästys/ muokkaus-projekti onnistuu.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiitos, mukavaa olla Mainion Muksun äiti.
Kiitos teille. Oli kuulemma toshi kivaa, huippua suorastaan!

Anonyymi kirjoitti...

Miten ihmeessä tehdään noin siistit pääntiehuolittelut *kade* ;-). Näkisit meikäläisen viritelmät (pian niitä esittelenkin)... Pitääkin katsastaa omat käsityölehtivarastot, josko löytyis tunikaa, on noita lehtiä kaukaa edelliseltä vuosituhanneltakin :-D.