Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

lauantai 12. huhtikuuta 2008

Vaippatehdas palannut sairaslomalta!!

Meillä on Sairastettu.

Influenssaa, korvatulehdusta, keuhkoputkentulehdusta, munuaisaltaiden tulehdusta, vatsatautia. .. Että ihan urakalla ja kaikkea. Lisäksi käväisin viikon töissä, kun mies oli vanhempainvapaalla kotona. Asuntokauppojakin ehdittiin harkita tässä välillä. Että kiirusta on pitänyt, siksi ei blogiin ole uutta ilmestynyt.

Isompi tytteli toipuu sitkeästä tulehduksestaan ja vihdoin sain tartuttua kiinni käsitöihin. Ja ensimmäisenä to-do-listalla oli (jälleen!) vaippoja. Olisi ollut kivaa tehdä välillä jotain muutakin ja ehkä hieman luovempaa/ motivoivampaa, mutta nämä tulivat tarpeeseen. En ymmärrä miksi sisävaippoja tuntuu aina olevan liian vähän?! Ei kai me olla kipeinä heitetty niitä likaantuessaan roskikseen kertisten tavoin..?

Tässä näitä kuitenkin on. Ovat ainakin nätin näköisiä, kun kankaat oli niin herkkuja :) Ulkona oli niin ihana auringonpaiste, että oli pakko mennä ulos kuvaamaan. Valo onkin uusi ulottuvuus mun postauksissani. Yleensä työt on "hämärähommia" lasten mentyä nukkumaan ja näin talviaikaan valoa on näkynyt päivisinkin aika harvakseltaan.


Oranssin vaipan peppupuolelle oli pakko laittaa jämäksi jäänyttä raitavelouria. Tikkasin keltaisella langalla siihen kukan terälehtiä. (Niinkuin taas olisi suuri merkitys käytön ja toimivuuden kannalta). Seuraavaksi YRITÄN kovasti saada aikaiseksi wilisken lapsille lupaamani jutut tehtyä.. Eikös hyvin suunniteltu ole puoliksi tehty...? :D

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Huh huh, kuullostaapa kurjalle tuo sairastelukierre! Toivottavasti sairastupa on nyt pitkän aikaa tyhjillään! Tutut on tunnelmat myös vaippojen suhteen: miten niitä on aina liian vähän ja ompelukin tuntuu jo välillä velvollisuudelle... Minä luotan siihen, että kyllä ne vaipatettavat lopulta oppivat kuivaksi, vaikka tuota meidän kuopusta ei potta ainakaan kiinnosta yhtään...