Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

En oo blogannu, ku...

.. valmista on tullu, mutta ei mieleistä. Miten se aina meneeki niin, että kun ei oo tyytyväinen töihinsä, niin siitä kierteestä on tosi vaikeaa päästä eroon??

Mulla on monta työtä valmistunu, mutta kun en oo oikein tykänny, ni en oo viittiny tännekään laittaa. Osa on ollu jo alkumetreillä vääränlaisia ja ovat jääneet sen takia kesken. Mikähän ois takuuvarma käsityö, jolla saatais tää plääh-kausi loppumaan??

Tää on ollu jo käytössäkin -ostin joskus kerän Noro Kureyonia. Siitä tuli pipo, koko kerästä. Just sain lopulla langalla kokoon kursittua.

Muhun ei kyllä iskeny noro-virus. Lankaa niin paljon olen kuullut hehkutettavan ja hintakin on aika suolainen. Värit oli kerässä kivat, mutta ei ne nyt tossa valmiissa pipossa ihan niin kivat olleetkaan. Jotenki. Mutta onpahan jonkinlainen päänlämmike ollut ulkoillessa.

Ilmekin kuvassa on aika plääh ;) Yritetään tästä epätoivosta taas päästä -viikonlopun Kädentaitomessut oli ainakin todella inspiroivat ja monipuoliset. Toivotaan, että sieltä mukaan kannettu innostus saisi aikaan jotain, mistä itsekin jaksaa taas iloita aidosti :)


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun on joku, johon Noro ei tee automaattisesti vaikutusta. Minä olen kyseistä lankaa pari kertaa kopaissut kaupassa, mutta kun ei nappaa niin ei nappaa (edes ne värit). Tee joku kiva liivimekko tytöille, niin on takuuvarma osuma ja pääset plääh-kaudesta yli ;-).