Sähköposti:

sähköposti: kikkailua@luukku.com

perjantai 6. maaliskuuta 2009

Kuka tää ois?

Ihana auringonpaiste! Mielialaa ei laske edes se, että olen menossa illaksi töihin. Myös huomenna. Tytöt lähtevät tänään mummilaan. Töiden lomassa järjestetään myös Pikkusiskon 2v synttäreitä. Nyt ei enää millään voi väittää, että meillä olisi vielä vauva, vaikka itse sitä toisinaan haluaisikin olla. Haikeutta selvästi havaittavissa ilmassa.

Pikkusisko itse toivoi kakkuunsa teemaa. Tässä eräs prototyyppi kakunkorsiteesta, jota illalla askarreltiin, miehen antaessa ohjeita vieressä. Hahmo on muokattu marsipaanista ja lakutoffeesta, karkkivärejäkin vähän tarvittiin. Oli kivaa :D

Mutta arvaatkos kuka tässä on??


Jätä kommenttilootaan arvauksesi. Tässä toinenkin houkute, jonka nappasin Silmukatilta:

Ensimmäiset viisi ihmistä, jotka kommentoivat (ja sitä haluavat), saavat jotain tekemääni. Minun valintani. Sinulle. Tässä tarjouksessa on muutamia sääntöjä ja rajoituksia: Ei ole takuita siitä, että pidät tekemästäni, tekemäni juttu on vain sinua varten, se tehdään tämän vuoden aikana. Sinulla ei ole aavistustakaan, mitä se voisi olla. Se voi olla tarina, se voi olla runo. Voin piirtää tai maalata jotakin. Voin leipoa jotain ja lähettää sen sinulle. Kuka tietää? Et ainakaan sinä! Säilytän itselläni oikeuden tehdä jotain hyvin omituista. Haaste on se, että sinunkin täytyy laittaa tämä blogiisi. Kaikki me osaamme tehdä jotain.

Kommentteja odotellen!

5 kommenttia:

wiliske kirjoitti...

Pinguhan se on, ihan selvästi!

Rva Silmusolmu kirjoitti...

Pingu! Mun yks lastenohjelmalemppareista.

Anonyymi kirjoitti...

Emilia 2v juoksi huoneen toiselta puolelta innoissaam: "Tuolla on pinnu!" Eli Kyllä olet Pingun näköisen osannut tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

kyllä määkin tunnistan, että pinku-pinku-knok-knok. :-)
terkuin, uä.

-maria- kirjoitti...

Nuuk nuuk! Pinguhan se siinä :)